ARROZ-ESNEA

Osagaiak:
• 1 ½ l esne
• 100gr arroz (edalontzi txiki bat)
• 250gr azukre
• Limoi azala eta banilla
• Kanela-zotza

Nola egin:

Ipini lapiko batean esnea, banilla, limoi-azala eta kanela-zotza. Irakiten duenean, bota arroza eta eragin zurezko espatula batekin, ez itsasteko.

Arrozak 20 bat minutu beharko ditu egiteko. Gero, sua moteldu. Orduan gehitu azukrea eta etengabe eraginez, utzi irakiten.

Atera sutatik, kendu kanela-zotza eta limoi-azala.

Zerbitzatu bol batean eta bota gainean kanela hautsa.

Pili (Eibarko Udal Euskaltegiko ikaslea)

Advertisements

Utzi erantzun bat

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Aldatu )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Aldatu )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Aldatu )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Aldatu )

Connecting to %s

%d bloggers like this: